2022. április 29., péntek

Màjusi reménységek

Az àprilis a "bolondok napjàval" kezdödik, ki tudja jobban becsapni a màsikat, idöjàràsban is elhiresült, hogy a megbizhatatlan idöt àprilisi idöjàràsnak mondjuk. Egészében kérdésfeltevésre jo csak, de semmiképp megoldàsra.

Most az utolso napon felsohajthatunk, akik ezt a bizonytalansàgot nehezen viseljük és nagy vàrakozàssal tekintünk a màjusra, vagyis reménykedünk, hogy ami jo elkezdödött, az jol is fog végzödni.

A hàz külsö falainak szigetelésere 3 napot mondott a vàllalkozo, tehàt ha 3 hét lesz, akkor is elkészül màjusban!

A kertépités 15 -e utàn folytatodik. tehàt ho végéig màr làtvànyosan màs lesz a kép, ha a készben majd ugy nyàr közepén reménykedhetek.

Végül önmagam tatarozàsa is emlitést érdemel, mert ugy 10.-e felé fogadnak a korhàzban szemrevételezés miatt, aztàn mikor sorolnak be kés alà, az a csillagokban van megirva, majd megmondjàk, talàn még ezévben. 5 orvos kellett hozzà, hogy idàig eljussak. Nem különös, ha most egy màsik ügyben nincs bennem buzgosàg egy uj orvosnàl jelentkezni, hogy vàltozàs lehessen a mostani gyogyszer hasznàlat miatt. El sem akarom gondolni, mi lenne, ha tényleg beteg lennék....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése