2011. november 21., hétfő

2000.május-2011 november






Mint egy kis egérke, akkora volt, mikor először láttam. Egyfolytában nyávogott, iszonyúan éhes volt. Az asszony magyarázta, hogy került hozzájuk, én meg mérlegeltem, mit is tehetnék. Tudtam, ha ott hagyom, hamarosan elpusztul. Így megkérdeztem, mit akarnak csinálni vele, hogy megmaradjon. Elmondtam, mit kéne tenni: 3 óránként apró kis cumisüvegből macskatejjel (=amiben a tejcukrot kivonták) itatni. Azonnal elálltak a tervtől, hogy megtartsák, én meg vihettem magammal egy megbeszélésre. Egész idő alatt nyávogott, elég furcsán néztek rám a kollégák...Aztán egy nagyon fárasztó hét következett. De hamarosan kinyitotta ibolyakék szemeit elfogadott pótmamának. Azóta is tart ez a ragaszkodás, bizalom.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon édes! De jó, hogy akkor lefényképeztétek. Már picinek is látszott, hogy oroszlán lesz belőle.

    VálaszTörlés
  2. Mikipapa, még van néhány nagyon édes kép, de ez a lucskos annyira mutatja, mitől is lett oroszlán! :)

    VálaszTörlés
  3. m.k.köszönöm, ez csak egy kis kép, nem is különösen jó, de nekem hű barátról szól, családtagi jogokkal és kötelességekkel:))))

    VálaszTörlés
  4. Örülök hogy barátjává fogadott!! Ugye így volt?? Nagyon örülök, hogy ki érdemeltem!!

    VálaszTörlés
  5. Pontosan így történt! Megérzik azonnal a szeretetet. :)))

    VálaszTörlés
  6. nem tudom hol elmondani neked, de bánt: sajnálom, hogy a krumplis pogácsához kevés lett az egy kávéskanál só. bocsánat.

    VálaszTörlés
  7. m.k. nehogy bántson!!!! Nem tettem csak egy csipetnyit a sóból, mert úgy emlékeztem, de nálad világosan áll a kávéskanálnyi!! Te a borsnál írtad, hogy csipetnyi, ami nagyon tetszett, de én azt direkt a borsdarálóból csavartam! Csak én vagyok hibás! A vendégeknek nagyon nagyon ízlett! és azt mondták, sózni lehet utólag is. Sajnálom, hogy nem írtam ezt érthetően!!!

    VálaszTörlés