2010. szeptember 20., hétfő

Néhány kép kert végéről


Ma végre kisütött a nap, újra lehetett pár lépést tenni a kert szépítéséért, amit annyiszor kellett a sok eső miatt abbahagyni.
Az utacska lassan elkészül, ami a kúthoz vezet.
 
 
A gondosan készített kútházban minden megtalálható, ami a kert locsolásához szükséges, de ezévben a természet egyáltalán nem takarékoskodott a nedves javaival, talán megijedt a konkurenciától?
  
A díszítés emlékeztet a napsugarakra
 
 Visszapillantás a kútház mellől

5 megjegyzés:

  1. Györgyikém! De gyönyörű a fű, és milyen csinos a víz ház,beton alapzattal. Télen el se kell zárni, csak ha nagyon minusz van. Örülök,mert tavaszra egy csodálatos ligetet találunk Nálad. Örülök hogy meg mutattad, jó éjt, szépséges álmokat, Nektek:::)))))))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Marikám! Annyira örültem a napsütésnek és a szépülő kertnek, hogy kimentem fotózni, boldog vagyok, hogy tetszik! :))

    VálaszTörlés
  3. A napsugaras kútház olyan, mint egy inka /vagy még inkább, sőt, pláne/ vallási jelkép. Azt üzenem a Mesternek, rittyentsen mellé tavasszal egy takaros kis gémeskutat is, jól mutatna.
    Itt is sütött, ki is ültünk a ház elé, végre...

    VálaszTörlés
  4. Mikipapa, két terv a továbbiakra már lenne:) Olyan gombaformájú szökőkút (amilyen Gunarason is van), meg egy pancsolómedence (minden vallásos jelkép mellőzésével:))))
    A Mester ma 3 kézműves egymást rontó működésén dörmögött:)))

    VálaszTörlés