2023. december 10., vasárnap

Micsoda évvége!

 Míg mindenki ajàndék és élelmiszer vàsàrlàshoz készít listàkat, addig nàlam a tennivalók helyett a szellemi és lelki előkészületek vannak soron. Egy hét és kórházba vonulok, de az élet azutàn is megy tovàbb,  Még sok minden nincs tisztàzva, azt se tudom hàny napig maradok ott, még a pontos dàtumot sem tudom, mert egy szerződést kell elötte egy nappal aláírni.  Megnehezíti a dolgomat, hogy az orszàg legjobb gerinc gyógyászata ugyan egy  épületben van, de két fennhatóság alatt működik: a betegpénztártól fizetett, valamint a privàt , fizetős alapon működő részből. Ahol a betegpénztàr fizet, ott az operàlàs ideje a végtelenbe csúszik és ki akar szenvedni még egy fél évet az eddigi 4 hónap is màr sok volt. 

Probàlkozni fogok a szàmlàkat, amik borsosak, elküldeni a svàjci biztosítómnak, talàn kifizetik, ki tudja. Úgy gondolom, ök csak a betegpénztàr àltal küldött szàmlàkat fizetik.

Garancia nincs az operàlàs sikerére, ezt igen igényes prospektusokban olvashattam,  de nincs màs lehetőség, ezt kell megpróbálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése