2023. január 19., csütörtök

Reggeli leltàr

Nem szerettem, amikor anyuka leltàrozni ment, elképzeltem milyen fárasztó lehet éjszaka hosszu listàkon összahasonlitani a tàrgyak leirt és tényleges szàmàt . Megvàltoztak az idök, nekem nem kell elmenni sehova. Reggelente szàmbaveszem életem tartó elemeit, itt vannak e még, vagy valahol eltűntek? Dorka cicàt nem kell keresni, itt van és próbál felvidítani, ha érzi, ma borús a kedvem. A Bartok rádió is megy, néha tökéletesen eltalàlva a szükséges zenei élményt, néha nem. A kedvenc müsorvezetö is itt van, töle sokat tanulhatok, bàr elöfordul, jobb lenne ha csak a zene szólná. A reggelimhez, ami elég komplikàlt, itt van minden, söt még a következő napokra is van elég.

A szükséges technikai berendezések is müködnek: meleg van a hàzban, a vizforralo is müködik, a zuhanybol is jön a meleg viz. Az internet sem szünetel, a vàrt emailek is itt vannak. A kézzel irt cetlik nem tűntek el, tudom, mi a teendő a mai napon.

Kezdődhet a nap egy jó gondolattal, amit érdemes elolvasni..A könyvesboltból Nagy László könyvét kell elhozni. 

Az elromlott régi vérnyomásmérőt újra cserélni mellesleg belefér a reggeli utamba, a leltàr tökéletes, nem veszett el semmi.
























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése