2011. augusztus 13., szombat

Esti séta a kertben


   
Hirtelen jött a zápor, a betonon hatalmas esőcseppek, közte néhány jéggé fagyott is kopogott. Aztán ahogy jött, elmúlt és a szivárvány hatalmas ívét kifeszítette a békesség ígéretével. A lemenő nap túlragyogta a fényeket, de azért semmi kétség, itt volt.

A hatalmas farakás a telet juttatja eszembe, de méreteivel félelmemet próbálja elvenni: nem fogsz fázni...

Amadeus a fűzfára egy pillanat alatt rohan korát meghazudtolva, mintha kérdezné: no, mit szóltok, ugye formában vagyok?
A vendégház impozáns tetőszerkezete az idei nyár munkáiról mesél, és még sok kedves vendég nyugalmas éjszakájáról a hátsó fertályban.

Hatalmas fák közt szinte elbújik a kis ház, elől a szomorúfűz, hátul a két diófa védi.
A naplementét az almafa két vastag ága közé befogtam és szépnek találtam.
Posted by Picasa

6 megjegyzés:

  1. Igencsak őszies hangulatod kerekedett! Még most jön a nyár legjava. Látom, a cicó gyakorol egy esetleges, a Pici kutyámmal való találkozásra. :-))

    VálaszTörlés
  2. Mikipapa, ahogy a napok rövidülnek úgy kell az őszre elkészülni, szeptemberben megint jön egy svájci barátnő, az ő programját kell előkészíteni. Cicó a Picivel való előzetes találkozásra gondolom még emlékszik:)))
    A nyár legjavát meg szívesen várom!

    VálaszTörlés
  3. Szokás szerin, megint szépeket mutattál. Mindig örömöm telik benne. Nem is tudtam, hogy ilyen töméntelen sok méteres fátok van. Mellette én már az erdőben érezném magam. Szeretem a fa illatát. Már ha tövében ülnék, az is álom lenne. Almafánál megint elkaptad a pillanatot. Gyönyörűséges! Reménykedek, hogy hallak ma. Mill.puszi!!

    VálaszTörlés
  4. Jó nagy rakás fa, tartalék, vagy idei vágásra váró?

    VálaszTörlés
  5. Árpapi, nem egyszerre lesz felvágva, tehát tartalék úgy 2 évre, ugyanakkor heti adagolásban felvágva, fűrészelve. Erőnléttől függően. Esetleg időnként segéderő bevonásával :)))

    VálaszTörlés
  6. Marikám, mindig remekül elbeszélgetünk:)))
    A fa illatát én is nagyon szeretem. Az erdő azért hiányzik..

    VálaszTörlés