2011. július 31., vasárnap

Amadeus

Láttam a tv-ben A "macskaműsort", akkor jutott eszembe, hogy portrét készítek az én kedvencemről, hisz nekem ő a legszebb és legérdekesebb. Senki sem ismer jobban, mint ő, jobb a modora, mint jó néhány embernek, kifejező készsége tökéletes, félreértések köztünk nincsenek.11 éve vittem haza, akkora volt, mint egy kis egérke, tele kullanccsal, egy nyávogó aprócska nyomorúság volt, csontig soványodva. Jó anyja voltam, 3 óránként (éjjel is!) kapott az üvegből inni, nedves vatta pótolta az anyai nyelvet. Aztán kinyitotta a világ legszebb kék szemeit és tudja azóta, kiben bízhat meg tökéletesen. Öntudatos, nagyon szociális, finom érzésű, de ragadozóösztönei is hibátlanok. Szép, mert egészséges és kiegyensúlyozott, őt nem rugdosták soha, az orvos megadta mindig az oltásokat, sőt 2x operálták is. 1000km utazás és 2 költözés van a hátunk mögött, semmi sem ingatta meg abban a hitében, hogy szeretve van. Ezért hívják Ama Deus-nak.

5 megjegyzés:

  1. Én ezt igazán bizonyíthatom..Amikor találkoztunk, én voltam a vendég,köszöntöttem, ö pepid hozzám jött,nyávogott egyet, rám nézett a szemembe,és ment tovább, mert sürgős dolga akadt, /ment dr.T-hez kaját kunyerálni, mivel az adagját már megkapta./ A nyávogása igazi köszönés volt, és még kicsit hozzám is dörgölődzött, jelezve, hogy elfogagjuk egymást.Ez volt nekem a nagy találkozás Amadeus-al. Őrzöm emlékét!!

    VálaszTörlés
  2. Marikám, jól megnézett magának és barátnak fogadott! Képzeld Bernire annyi év távlatából is emlékszik, hol is raktároz ennyi mindent? Ölellek szeretettel!! Amadeus meg köszönt!!

    VálaszTörlés
  3. Rermélem, Picire is emléxik!

    VálaszTörlés